Potrivit deschide.md, un polițist a murit, după ce a încercat să salveze un bărbat dintr-o fântână. Însă din păcate ambii au decedat. Tragedia a avut loc astăzi, 20 iunie, în localitatea Codreanca, din raionul Strășeni. 

Preliminar s-a stabilit că un angajat al IP Strășeni cu vârsta de 23 ani, aflat în afara orelor de serviciu, fiind la domiciliul său din Codreanca, intenționând să curățe fântâna din curtea casei părintești cu un alt bărbat de 31 ani, ultimul intrând în fântână la scurt timp nu reacționa, în ajutor pentru a-l salva a intrat în fântână și tânărul de 23 ani. Din nefericire ambii bărbați au decedat. 

Conform știri.md, Inspectoratul General al Poliției (IGP) își exprimă regretul profund în legătură cu decesul colegului Dumitru Ursu, în vârstă de doar 23 de ani, care activa ofițer de investigații în cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni. 

„Colegul nostru și-a început activitatea profesională în anul 2021. Din numele conducerii și a întregii familii a Inspectoratului General al Poliției, transmitem sincere condoleanțe și compasiune familiei îndurerate. Dumnezeu să te odihnească și să te aibă în pază, Dumitru!”, se arată în mesajul IGP.

Și Ministerul Afacerilor Interne a distribuit pe canalele sale de informare mesajul colegilor din cadrul IGP.

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: