Se numește Hamad și este un model englez, devenit, mai nou, extrem de popular și pe rețelele de socializare. Ce îl face deosebit? Pistruii!


Dacă acum câțiva ani, persoanele pistruiate evitau să iasă în evidență, încercând pe cât de mult cu putință să își ascundă „defectul”, astăzi lucrurile stau cu totul altfel. A devenit un trend să ai pistrui, iar cei care au fost înzestrați cu acest dar al naturii sunt tot mai populari în mediul virtual. Exemplu este și acest tânăr din Anglia, model urmărit de aproape 50 de mii de utilizatori Instagram.

O postare distribuită de Hamad (@freckledlightskin) pe

Prin postările sale, Hamad reușește să își inspire urmăritorii. Acesta a povestit și cum a trecut peste părerile negative din partea oamenilor referitor la pistruii săi, dar și despre ce îl face să fie special:

„Deseori am fost întrebat cum tratez părerile negative pe care le primesc despre pistruii mei. Sincer, nu am o modalitate anume. Am lucrat asupra mea și nu m-am întrebat ce crede lumea despre mine. Ar fi o pierdere de timp, pentru că niciodată nu i-aș putea satisface pe toți. Eu nu-mi pot „controla pielea”, deși mi s-a spus că ar trebui să-i îndepărtez pe cale chirurgicală. Am doar un singur sfat: formați-vă o părere proprie, corectă și gândiți frumos despre voi înșivă. Fiți pozitivi, lucrați cu mintea voastră, nu vă concentrați pe alte opinii”, scrie tânărul.

Internauții l-au apreciat pentru modul său de a percepe lucrurile și curajul de a fi atât de activ pe rețelele de socializare. Unii îl contactează personal pentru a-i împărtăși povestea de viață.

Iată și alte imagini cu modelul englez:

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: