După operația care l-a lăsat fără antebrațul stâng, Andrei a vorbit cu rudele. Deoarece intervențiile sunt complicate, apropiații au donat sânge și au chemat donatori inclusiv prin rețelele sociale. Au nevoie de 15-20 persoane să doneze în fiecare zi. 

Andrei a suportat deja 4 operații, iar astăzi mai urmează una, ca să îi fie amputată și mâna dreaptă.  

„Am vorbit cu el, dar nu prea l-am înțeles din cauza durerii probabil. Eu nu am plâns ca să nu îi fac și mai mare chin”, spune tatăl Victor Pânzari.

Tânărul de 26 ani este conștient că va rămâne mutilat, dar nu își pierde simțul umorului. 

„Mi-a spus: mamă, dacă ma însor, unde să-mi pun inelul? Eu i-am zis – nu te îngrijora, îl punem și pe nas, numai să fii în viață” , povestește mama Raisa Pânzari.

Iubita lui, cu care urma să facă nuntă în curând, spune că va fi cu el chiar dacă nu va mai avea mâini. Andrei Pânzari este angajatul unei companii care se ocupă de reparația rețelelor electrice. Rudele spun că are suficientă experiență și nu își pot explica ce s-a întâmplat luni, când a fost scos în ziua lui liberă la muncă, pentru a conecta satul Gangura la electricitate după intemperii. Una din presupuneri este că cineva ar fi conectat curentul în momentul în care Andrei era pe pilonul de tensiune înaltă. Vedeți materialul realizat de jurnaliștii protv.md pentru mai multe detalii: