Chirurgul plastician Julian De Silva, a clasat cele mai frumoase femei din familiile regale. Acesta le-a clasificat în baza anumitor trăsături fizice și le-a oferit calificative. 

Cea mai importantă trăsătură pentru Julian De Silva este simetria. Iar în realizarea acestei clasificări, bărbatul s-a orientat după regula care a fost inventată încă în Grecia Antică. Locul de frunte îl ocupă Prințesa Diana.

Simetria feței lui Lady Dee este de 89%, ceea ce este aproape de ideal. Potrivit chirurgului plastic, zona sprâncenelor, frunții, nasului și forma feței Dianei sunt aproape de perfecțiune. „Are cele mai mici note pentru bărbie și buze. Buzele ei sunt puțin subțiri și slab definite, iar bărbia ei este mai puțin clasică decât cea a altor participanți din top”, a spus Julian.

Prințesa Diana

Regina Iordaniei Rania se află pe locul doi, cu rezultatul de 88,9%. „Regina Rania este cea mai frumoasă dintre oamenii regali vii și o femeie uimitor de atrăgătoare. Are cele mai mari note pentru bărbie și buze”, comentează De Silva.

Regina Iordaniei

Locul al treilea a fost ocupat de Prințesa de Monaco Grace Kelly, cu o rată de excelență de 88,8%. „Grace Kelly are o frumusețe eternă. Are cele mai mari note pentru distanța dintre ochi. Buzele ei uimitoare au obținut și cel mai mare scor”, spune plasticianul.

Prințesa de Monaco Grace Kelly

Urmează soția prințului Harry, Meghan Markle cu un indicator de 87%. „Meghan Markle iese în evidență datorită simetriei frumoase a feței”, a spus dr. De Silva. „Ea este mai aproape decât orice altă persoană regală de un model pe care grecii îl considerau ideal. Meghan are un nas aproape perfect, cu un scor de 98,5% și o bărbie excelentă în formă de V”, menționează doctorul.

Meghan Markle

Ultimul loc a fost ocupat de Kate Middleton cu un scor de 86,8%. „Are distanța perfectă între nas și buze. Kate a primit note mici pentru bărbia ei. Cu toate acestea, Kate este o femeie uimitoare, una dintre cele mai frumoase din lume”, a concluzionat plasticianul.

Kate Middleton

Sursă: glamour.ru