Joi seară, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, din Chișinău, a avut loc evenimentul anual „Parada noutăților muzicale”, care a adunat majoritatea interpreților autohtoni. La show-ul live, însă, au fost prezenți și oaspeți aleși din România: Fuego, Raoul, trupa „Nemuritorii” și Aurel Moldoveanu. Pentru că i-a fost mare dor de artist, Fuego a tras o fugă și acasă la maestrul Gheorghe Urschi, pentru a-l revedea și a-i cânta.

„Paul!! Fuego!!!
Dragul nostru, fii sănătos, împlinit, fericit şi mulțumim că vii pe la noi.
Fârtați, prieteni, amici ai lui Gheorghe Urschi – uşile sunt deschise. Timpul are urâtul obicei de a fi ireversibil” – acest mesaj a apărut, vineri, pe contul de Facebook al maestrului Urschi.

Paul Ciprian Surugiu a fost cu adevărat acasă la Regele basarabean al Umorului. Mai mult decât atât, artistul i-a și cântat lui Gheorghe Urschi una din melodiile sale favorite: „Limba Noastră cea Română”, pe versurile lui  Grigore Vieru. La final, au aplaudat cu toții.

Mai jos, veți vedea și înregistrarea video a acestei așteptate întâlniri:

Paul!! Fuego!!! Dragul nostru, fii sănătos, împlinit, fericit şi multumim că vii pe la noi. Fârtati, prieteni, amici ai lui Gheorghe Urschi – uşile sunt deschise. Timpul are urâtul obicei de a fi ireversibil.

Posted by Gheorghe Urschi on 30 Octombrie 2015

Fuego a sosit în capitala Republicii Moldova cu o ocazie specială: „Parada noutăților muzicale”.

„Știam dinainte, dar mi s-a confirmat din nou că artiștii basarabeni sunt o mare familie, la propriu. Veseli nevoie mare, omenoși, talentați si mai presus de toate, altruiști. Altruismul a devenit o nestemată, o trăsătură din evul mediu, dar totuși o forma de evoluție si înțelepciune. Știu ca-i mai ușoară și mai facilă pizma, dar ascultați-mă pe mine, nu produce nimic constructiv!

Cânt la Palatul Național „Nicolae Sulac” de mai bine de 10 ani și credeți-mă că am aici câteva din cele mai speciale amintiri din cariera mea, de la întâlnirea și serile memorabile cu Grigore Vieru până la sutele de buchete de flori! 


Am avut o nouă seară de neuitat pe scena Palatului Național din Chișinău. Am cântat premiere, așa cum voi face și pe 5 noiembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Alexandru Davila din Pitești. La finalul concertului, desigur, au urmat masa și dansul. Într-o atmosferă de poveste, am imortalizat starea, alături de câțiva din cei mai iubiți interpreți ai noului val de la ei, in ordine aleatorie, Adriana Ochișanu, Corina Țepeș și Costi Burlacu, Adrian Ursu, Gheorghe Țopa, Igor Cuciuc, Veasceslav Busuioc, Mariana Șura! Toți sunt talentați!”, comunica artistul, după concertul de joi seară. 

Foto: Facebook, captură video

Distribuie articolul: