Fermieri din toată țara pregătesc roada de pomușoare pentru această duminică. Proaspete sau procesate, mure,goji, aronie, zmeură, căpșună remontantă, măceș și afine locale – toate vă așteaptă duminică la târg.

Ca de obicei, bucătarii și patiserii, vă vor vrăji cu super delicii din #pomușoarelemoldovei. Deserturi fine de la Victoria Melnic, Ana Stratulat, Elena Gogu, Olga Ciorici, Alexandra Albot, și D&I Patisserie vor putea fi gustate pe loc, în pereche cu o limonadă răcoritoare!

De această dată, vom avea un adevărat spectacol culinar cu unii dintre cei mai iscuțiți bucătari din Chișinău! Alexandru Comerzan – bucătarul-șef Mi Piace va găti un cocktail Rossini din căpșuni, Marian Danu – bucătar-șef LoChef Cafe va găti cannoli viola cu mure și Denis Seriojnikov – bucătar-șef Meating Point pregătește înghețată cu semințe de dovleac și coacăză neagră, vor găti în fața publicului deserturi cu pomușoarele noastre și le vor oferi spre degustare. Începând cu ora 11 nu ratați Teatrul Gastronomic de la SUMMER BERRY FAIR!

Și de data aceasta, vom organiza un super delicios concurs  de mâncat afine la viteză! Câștigătorul va lua acasă un kilogram de afine locale de la Lolly Berry!

În timp ce părinții vor face cumpărături, copii vor avea parte de ateliere gratuite de pictură pe ghips,modelare în lut și face painting. Câteva Branduri din Inimă vor fi prezenți la eveniment cu produsele lor, iar câțiva apicultori locali vor veni cu produsele lor de vânzare.

În Republica Moldova cresc peste 11 tipuri de pomușoare, cultivate de peste 700 de producători locali. La târg vor participa 16 agricultori din toate colțurile țării, membri ai Asociației Pomușoarele Moldovei.

Evenimentul începe la 10 și durează doar 4 ore. Organizatorii roagă insistent vizitatorii să nu rateze cele mai proaspete pomușoare și delicii culinare care se vând ca pâinea caldă, chiar din primele minute ale târgului.

Locul : Parcul Catedralei, havuz (intrarea din str. Pușkin)
INTRARE GRATUITĂ!