Săptămâna trecută, Pagina turistică a Moldovei – www.moldova.travel – a lansat o nouă campanie de promovare a țării. „Hai la mine acasă, Be our guest!”. Filmulețele realizate în cadrul campaniei sunt adresate celor care revin acasă de Paști. Primul video, a fost văzut de peste 50 mii oameni și este despre tradiția de copt a cozonacului sau Pască, așa cum i se mai spune la noi.

Săptămâna aceasta, un nou video ne invită să descoperim străvechea artă de încrustare a ouălor de Paști, unde eroina principală este meșterița Ecaterina Savitsky.

„Tradițiile noastre seculare fac din Moldova o destinație curioasă pentru vizitatori. Ele vor rezista în timp, numai dacă noi le vom cunoaște bine și vom ști cum să le povestim la alții. Distribuie acest video, dacă vrei ca și prietenii tăi să afle despre partea frumoasă a Moldovei. Iar data viitoare, spune-le „Hai cu mine acasă”! Mulțumim Ecaterina Savitsky pentru o scurtă incursiune în arta încodeiatului de ouă”, scrie pagina Moldova, discover the routes of life.


Convingeți-vă prietenii să descopere Moldova de Paști! Nu ați reușit în acest an? Invitați-i la anul să se plimbe pe ulițele aromate de cozonaci copți, să învețe să vopsească ouă cu coji de ceapă și sfeclă. Povestiți-le despre tradițiile noastre și arătați-le Moldova așa cum vă este ea dragă.

„Hai la mine acasă, BE OUR GUEST”!