Extravagantă, rebelă și mereu diferită - sunt doar câteva dintre caracteristicile ce îi pot fi atribuite Deliei. Artista din România și-a creat deja un stil aparte, care o definește până în cele mai mici detalii, iar la orice apariție publică aceasta nu ezită să îl adopte. A făcut-o și la filmările pentru cel mai nou sezon X Factor România. Cum s-a afișat, vedeți mai jos.


Un perete al edificiului în care se află postul de televiziune Antena 1 a devenit fundalul principal din pozele Deliei. De la începutul acestei luni, jurata X Factor își delectează urmăritorii cu poze în care își prezintă ținutele pe care le-a ales pentru etapa de preselecții a concursului. Iată câteva dintre ele:

Citește și: E una dintre vedetele care apar tot mai des fără makeup. Cum arată Delia în cea mai nouă postare

Stiliștii au avut grijă ca aparițiile acesteia să fie impecabile. Au combinat fiecare articol vestimentar cu un makeup și o coafură pe potrivă. De fiecare dată au reușit să îi pună în valoare cele mai frumoase trăsături.

Публикация от Delia (@delia)

Și în acest an, X Factor își păstrează formatul. La fel ca în ediția trecută, atunci când a fost câștigătoare Olga Verbițchi, unul dintre membrii juriului va fi solistul Carla’s Dreams.

Публикация от Delia (@delia)

Публикация от Delia (@delia)

Публикация от Delia (@delia)

Foto: Instagram.com