Atunci când a ajuns în premieră pe scena concursului X Factor România, Xenia Chitoroagă avea doar 14 ani și era elevă în clasa a IX-a. La un an și jumătate de la prestația sa, talentata adolescentă se lansează cu un nou nume scenic, devenind parte a casei de producție YouBesc.

cats

Xenia Chitoroagă va purta numele scenic AINEX – reflexie a prenumelui său real, a „unui suflet muzical și hiper sensibil” – așa cum mărturisește și Alla Donțu – noua producătoare a tinerei cântărețe. Conform contractului pe care l-a semnat, cântăreața de 16 ani devine și cea mai tânără artistă din portofoliul YOUBESC Creative Institute.

„Inocenţa de care a dat dovadă şi sensibilitatea pe care a reuşit să o pună în toate piesele cântate în competiţie au ajutat-o să ajungă la inimile oamenilor. AINEX e tânără, talentată, inteligentă şi foarte ambiţioasă. Are o mare pasiune de a interpreta cover-uri la piesele ei preferate, nu-i plac regulile și este un mare fan al unicornilor”, mai adaugă producătoarea AINEX.

unnamed

Pentru relansarea sa, Xenia și-a schimbat look-ul, iar acum ne prezintă o nouă piesă cu noul nume scenic. „Real” este un single cu muzică semnată de Irina Rimeș, text – Alla Donțu și Irina Rimeș. Produsul muzical poartă semnătura YOUBESC și LEEL Production.

În videoclip, tânăra apare alături de fashion bloggerul și fotograful Nathaniel Kowalsky:

cats

Foto: captură video, YOUBESC Creative InstituteYouTube