Familia unui moldovean solicită ajutor pentru a-i repatria corpul neînsuflețit după ce a decedat într-un tragic accident cu implicarea a 29 de mașini. Cazul a avut loc în Torino, Italia, pe data de 13 februarie curent. Cel puțin trei oameni au murit și alți 31 au fost răniți, scrie Agora

Accidentul s-ar fi produs, din cauza temperaturilor scăzute care a dus la formarea ghețușului pe șosea, scrie presa străină. 

Potrivit primului bilanț, autoritățile spuneau că au fost înregistrați doi morți. E vorba de un bărbat de 37 de ani și o femeie de 71 de ani, informează torino.repubblica.it.  În urma accidentului, autostrada a fost închisă.

Victimele sunt un bărbat și o femeie. E vorba de Francesco Armentaro, 37 de ani, din Caselette (Torino). El a lăsat în urmă o soție și doi copii. Unul are trei ani, iar unul a fost născut acum trei luni.

Cealaltă victimă, Michelanna Giachino, în vârstă de 71 de ani, din Torino, a murit în timp ce era transportată la spital. Se ducea la munte să-și viziteze nepoții. Alte 31 de persoane au fost rănite.

Ulterior, la spital a decedat și Ion Ungureanu, tatăl unui băiat de cinci ani și unui copil care urmează să se nască.

Soția a transmis un mesaj de îndurerare și cere ajutor pentru a-i repatria corpul neînsuflețit.

„A fost spitalizat, iar din cauza traumelor primite, aseară, a decedat pe patul de spital. Sunt însărcinată și mai avem la întreținere un băiețel de cinci anișori. Nu dispunem de bani pentru a repatria corpul neînsuflețit al soțului”, a scris soția bărbatului pentru AGORA.

Cei care pot și vor să ajute familia, pot accesa acest link.

Sursă: Agora