Un bebeluș în vârstă de 11 luni a suferit o tragedie cumplită atunci când camera în care se juca a fost cuprinsă de flăcări, rezultând în moartea sa.

Mama copilului și o soră mai mică se aflau în curte atunci când au auzit o explozie puternică, urmată de un incendiu devastator care a cuprins camera bebelușului. În ciuda disperării, mama a încercat să-l salveze, dar a fost blocată de flăcările înalte și de fum dens. Această tragică întâmplare a avut loc în dimineața zilei în satul Vâlcelele din Buzău.

Un vecin a relatat: “Era fum deasupra și, când am ajuns aici, a fost flacără puternică, a spart geamurile și nu se mai putea intra înăuntru. A soția a sunat la numărul de urgență 112, iar noi am așteptat ajutorul, am cărat apă cu gălețile, am încercat să spargem ușa, dar nu am putut pătrunde înăuntru. Abia când pompierii au sosit, am reușit să vedem că bebelușul era deja decedat, până atunci nu am putut să facem nimic din cauza fumului dens”.

Mama a încercat din răsputeri să intre în camera copilului pentru a-l salva, dar flăcările și fumul i-au pus viața în pericol. După două ore de eforturi susținute, pompierii au reușit să stingă incendiul. Cu toate acestea, bebelușul, care urma să împlinească un an în luna decembrie, a fost găsit carbonizat.

Cauza incendiului rămâne încă necunoscută, dar surse din cadrul anchetei sugerează că explozia televizorului din camera bebelușului ar putea fi cauza incidentului tragic.

Distribuie articolul: