Grație proiectului Dare2Change, am avut ocazia să descoperim încă trei participante din program care au povestit despre obiective lor stabilite și transformările prin care deja au trecut. Mentorul Romina Bacarji s-a ales cu două participante Elena Paladuța și Alexandra Gavrilenco, care înseamnă pentru ea mai mult simple mentee.

La fel cum Victoria Boțan și Sabrina Rebeja, participantele Dare2Change pe care le-am cunoscut anterior, și Romina, cu Elena și Alexandra au reușit să devină aproape sufletului una pentru alta, iar asta înseamnă că vor atinge cu succes obiectivele stabilite.

Elena își dorește foarte mult să se implice în activități de caritate, la un nivel mai profesionist, iar Alexandra are o dragoste enormă față de copii, pe care vrea s-o împărtășească, fiind educatoare la grădiniță. Romina, la rândul său ține să le îndrume nu doar cu sfaturi care le vor ajuta să-și îndeplinească visul, dar și cu lecții despre curaj, bunătate și ambiție.

DARE2Change – Primul program de mentorat social are drept scop schimbarea de percepție şi atitudine în societate față de femeile din grupurile social vulnerabile și marginalizate prin creşterea accesului la educație, angajare și dezvoltarea oportunităților antreprenoriale. Programul este implementat cu suportul Fundaţiei Est Europene, Guvernului Suediei și Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei, AQA Logistics, Generator Hub, Linella, Fabrica de imagine. Parteneri media: Ea.md, Agora.

Mulțumim Propaganda Cafe pentru locația oferită pentru filmări.

Citește și De la mentor și mentee, la prietene de suflet! Cum se desfășoară programul Dare2Change pentru Victoria Boțan și Sabrina Rebeja

Distribuie articolul: