Rehan Munir din Pakistan, în vârstă de 26 ani, este absolvent al universității de medicină. Își căuta o locuință în New York, așa că a scris un anunț pe o pagină de Facebook, utilă în acest scop. 

„Hello everyone!”, a salutat medicul pe toată lumea, după care a explicat că e în căutarea unei odăi mobilate pentru un termen de o lună și jumătate.

„Sunt profesionist, prietenos și e ușor să conviețuiești cu mine. Mai presus de toate, curățenia e cea mai mare prioritate pentru mine”, a mai scris în anunț tânărul medic.

capture-20170628-094744

Ca să fie mai convingător, Rehan a adăugat și niște poze. Putem spune cu toată siguranța că acestea au fost privite mai multe decât favorabil. Au urmat comentariile femeilor despre cât de fierbinte este medicul și cereri în căsătorie. Reacțiile l-au copleșit pe tânăr, după cum a mărturisit pentru Huffington Post. El spune că e burlac, inima lui însă e ocupată cu grijile pentru carieră. Aceasta e prioritate în viața lui, în prezent. Rehan e activ și pe rețelele sociale. Fetele care vor să își bucure ochii îi pot accesa profilul de Instagram.

Sursa: independent.co.uk