Este un arhitect cunoscut la noi, grație proiectelor pe care le implementează cu echipa sa de designeri, dar și datorită implicării sale în calitate de model pentru mai multe companii autohtone și străine de fashion. Marco Ballerini însă este cunoscut și pentru gratitudinea cu care își donează sângele pentru oamenii aflați în impas și care au nevoie exact de grupa lui sanguină. Italianul are carnet de donator în Republica Moldova și răspunde pozitiv la orice apel al Centrului Național de Transfuzie a sângelui.

„Ieri am primit un sunet de la Centrul de Transfuzie a Sângelui și mi-au spus că este nevoie de sângele meu. Eu am o grupă foarte rară și atunci când este nevoie de sângele meu, eu vin aici și donez. Îmi pare ceva normal, ca toți cei care au o sănătate foarte bună trebuie să vină și să dea sânge pentru cei care au nevoie. Pentru că cine dă sânge, donează viață!”, mărturisește italianul Marco Ballerini.

Marco Ballerini și colegul său de la AB Partners, companie de design interior

Vezi și: Marco Ballerini – arhitectul cu suflet artistic. „Moldova e a doua casa pentru mine, am preluat în tot ce fac frumosul acestei țări”

Video, Foto: Marco Ballerini via Facebook.com