Recent, Daniela Donici și DigitalMust Vlog l-au provocat pe Emilian Crețu la o discuție neordinară. Cei doi au discutat despre vlogging, evenimente, colaborare cu branduri și conceptele care stau în spatele video-urilor virale, dar și multe alte subiecte interesante pe care le puteți vedea din reportajul video. 

Fiind întrebat „Cine este Doamna Dora?”, actorul a povestit de unde provine acest rol, cui a fost ideea și de ce anume Dora i s-a părut cel mai potrivit personaj pentru televiziune, ci nu altele.
„Dora este un personaj făcut de mine, gândit de mine ca și alte personaje, bineînțeles, este un personaj luat din societate, o mare parte din personajul respectiv o reprezintă pe o mătușă de a mea”, afirmă Emilian.

Și, dacă în zona online ești liber să faci totul, să spui ce vrei, și când vrei, atunci la TV lucrurile stau puțin altfel. Trebuie să respecți anumite cerințe, ceea ce nu-i place lui Emilian, motiv pentru care de fiecare dată încearcă să distrugă aceste rame și să iasă din tipare.

Imaginația talentatului actor nu este limitată, însă, cu toate acestea, el spune că este foarte important să ai și o școală în domeniu. Contează foarte mult improvizația și să fii viu.

Actorul a povestit cum a început să facă vlogging, de asemenea, el a recunoscut că se regăsește în personajele care le fac foarte mulți alți vloggeri. „Mă bucur că sunt o sursă de inspirație pentru vloggerii care sunt acum”, spune tânărul (zâmbind).

Cel mai interesant însă, este că acesta a început să facă vlogging, neștiind că din asta poți să ajungi vedetă sau poți câștiga bani. Acum Emilian Crețu se bucură de mare popularitate, în mai puțin de un an a reușit să adune 108 mii urmăritori pe contul său de Instagram.

Precizăm că, deși a ajuns la acest număr mare de abonați, actorul a rămas singurul care își administrează paginile de pe rețelele sociale, nu are ajutoare și este mereu în discuții cu admiratorii săi.

 

 

Distribuie articolul: