Poliția a identificat tinerele care au agresat o minoră, în sectorul Ciocana al capitalei. Victima și mama ei au depus o plângere la poliție, iar acum cazul este investigat de oamenii legii.

Potrivit oamenilor legii, incidentul în care a nimerit fata de 15 ani a avut loc pe bd. Mircea cel Bătrân din capitală, în spatele unui magazin, la data de 5 februarie curent, notează AGORA.

Fetele care au agresat-o au vârstele cuprinse între 13 și 15 ani. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețelele de socializare. Mai mult, acesta nu ar fi primul caz de agresiune publicat. Pe acest caz a fost pornit un proces penal.

În cadrul ședinței săptămânale a serviciilor Primăriei Chișinău, șeful adjunct al Direcției municipale de poliție, Lilian Luca, a spus că urmează audierile și documentarea cazului.

„E vorba de niște tinere, sunt eleve ale liceului „Olimp”, „Ginta latină” și „M. Berezovschi”. Cazul este în gestiunea IP Ciocana, vom lua o decizie pe el în cel mai scurt timp. În municipiu demult n-am avut asemenea situații. Răspunderea va fi pe măsuri, destul de dură, dar obiectivă”, a adăugat acesta.

Odată cu producerea acestui caz nefericit, poliția a îndemnat părinții să discute cu copiii lor.