Ceaiul se cere foarte des servit cu un desert. Dacă nu ai la îndemână nimic delicios, îți propunem să prepari rapid o ciocolată extrem de delicoasă.

Vei avea nevoie de:

  • 200 g de ciocolată neagră sau albă, după gust.
  • 25 g de unt.
  • 200 g de lapte condensat
  • 120 g de fistic (sunt binevenite și alunele sau mix din nuci)

Mode de preparare:

Rupe în bucăți ciocolata și las-o într-o farfurie. Tot acolo adaugă untul și laptele condensat.

Se lasă amestecul deasupra unui vas cu apă clocotită. Se amestecă bine, până se topește ciocolata și se obține o substanță omogenă. Scoate amestecul de deasupra aburilor.

Mărunțește nucile și adaugă-le în amestecul din ciocolată și mixează bine.
Toarnă ciocolata topită într-o tavă acoperită cu folie de copt și se lasă să se răcească la temperatura camerei.

Apoi se pune la rece desertul până se întărește, apoi ciocolata se taie în cuburi și se servește la ceai.

2_1KgTRJAVs

Dx1WZOjlxiI-CT51aqr5jE
XhWqhV5xbN4
Foto: Vk.com

Distribuie articolul: