Dragostea nu ține cont de reguli, iar acest lucru o știe toată lumea! Însă, puțini cunosc povestea de dragoste a lui Yuri Tolochko, care a hotărât să se căsătorească cu o păpușă. Cei doi îndrăgostiți au mers în fața altarului și au spus DA pentru totdeauna, scrie Libertatea.ro. Iată ce declară culturistul despre „dragostea lui”.

Margo, iubita bărbatului, a îmbrăcat o rochie albă lungă și a avut un buchet impresionant de flori atent alese, în momentul în care a pășit spre altar. Sportivul a împărtășit cu prietenii lui de pe pagina de socializare mai multe imagini de la fericitul eveniment.
De asemenea, bărbatul se identifică ca fiind pansexual, zi de zi, postează fotografii pe contul său de Instagram cu soția lui, în diferite ipostaze. Ba chiar de curând, Yuri a declarat că într-o relație este nevoie de o conexiune mai aparte și de mai puțină vorbă.

„Cuplurile trebuie să vorbească mai puțin și să se conecteze mai mult. Cu timpul și experiența, Margo și cu mine am realizat că este nevoie de mai mult decât cuvinte pentru a purta o conversație. Partenerul tău merită cu siguranță tot ce e mai bun, dar trebuie să-și facă partea”, a declarat Yuri.

Nunta a avut loc în Kazahstan

Nunta a avut loc în mod legal, în Kazahstan, după ce autoritățile au hotărât că cei doi sunt „persoane de peste 18 ani cu drept de consimţământ”. După fericitul eveniment, soțul a declarat că Margo a fost capabilă să îl înțeleagă mult mai bine decât ar fi făcut-o vreun om.

„Povestea noastră mă transformă mult mai mult. Margo este capabilă de ceea ce ceilalți oameni nu sunt capabili.”, a mai adaugat Yuri.

Sursa: Libertatea.ro

Distribuie articolul: