Un băiat de origine moldovenească, stabilit în Padova, a fost victima unor abuzuri fizice grave comise de partenerul mamei sale, un bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din Republica Moldova, cunoscut cu inițialele G.C, potrivit informațiilor de pe realitatea.md.

Conform relatărilor, copilul a suferit bătăi care au inclus utilizarea unei curele, unui fir electric și lovituri în diverse părți ale corpului, inclusiv în zonele intime.

Adevărul a ieșit la iveală când profesorii băiatului au observat comportamentul neobișnuit al acestuia, după cum menționează Il Gazzettino. Într-o zi, băiatul nu a putut să se așeze la banca lui din cauza durerilor severe cauzate de vânătăi.

La începutul lunii octombrie, o învățătoare a încercat să îl îmbrățișeze, dar băiatul a refuzat contactul fizic din cauza durerilor.

Observând aceste semne, profesorii au solicitat intervenția unei ambulanțe. Băiatul a mărturisit atât învățătoarelor, cât și medicilor că agresorul era tatăl său vitreg.

Cel mai recent incident a avut loc săptămâna trecută, când băiatul a fost din nou victima unor abuzuri și a necesitat spitalizare la Piove di Sacco, ulterior fiind transferat la departamentul de pediatrie din Padova.

Potrivit medicilor, perioada de recuperare se estimează la 20 de zile, însă există îngrijorări cu privire la eventualele complicații psihologice.

În cadrul anchetei, carabinierii au intervievat profesorii și medicii, ajungând la concluzia că băiatul a fost într-adevăr victima abuzurilor fizice.

Mama băiatului, care are și ea cetățenie moldovenească, a încercat să îl apere pe partenerul său, susținând că fiul său s-a rănit din cauza unei căderi de pe bicicletă.

Distribuie articolul: