Unul dintre cei 5 copii care au fost loviți de mașina condusă de un bărbat în stare de ebrietate, a murit la spital, scrie protv.md. Potrivit sursei citate, băiețelul avea opt ani și era internat la Spitalul de Urgențe de la Comrat. Celelalte patru victime ale accidentului se află în continuare sub supravegherea medicilor.

E vorba despre accidentul provocat de un un bărbat care a urcat băut la volan și a lovit cu mașina cinci copii. Totul s-a produs în localitatea Dezghinghea, Comrat, scrie gagauzinfo.md. Potrivit sursei citate, bărbatul era în stare de ebrietate și nu avea nici permis de conducere. Pierzând controlul volanului, el a lovit copiii care se jucau.

Cei cinci copii au fost internați în spitalul de la Comrat. Doi dintre aceștia se aflau după accidentare în stare gravă.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului. Acesta a fost reținut. Dacă va fi găsit vinovat el riscă o pedeapsă de la 4 la 8 ani de pușcărie și anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.