Sfârșitul săptămânii trecute a fost marcat și de victoria, la show-ul rusesc „Golos”, a ieromonahului Fotiy. Părintele Fotiy, după numele său de mirean Vitaliy Mochalov, l-a avut în calitate de mentor pe Grigory Leps. Ce premiu a ridicat învingătorul, aflați mai jos.

Pentru marele titlu din finala „Golos” au luptat 4 nume, însă 3/4 dintre voturile publicului s-au îndreptat anume spre spre el, asta însemnând peste 940 000 de mesaje și apeluri telefonice.

213e487cd1db6e9d9988883507b83fb0_fitted_630x5000

Învingătorul de 30 de ani este călugăr la o mănăstire din Regiunea Kaluga, face parte din corul mănăstirii, iar înainte de a se înscrie în concurs, a primit binecuvântarea starețului.

Titlul de învingător la „Golos” i-a adus ieromonahului un contract cu Universal Music Russia, dar și cheile unui automobil de marca Lada XRay.

Nu e pentru prima oară când un slujitor bisericesc iese învingător dintr-un concurs de talente vocale. Anul trecut, o călugăriță pe nume sora Cristina a învins într-un show similar în Italia, după care, a lansat albumul „Sister Cristina”.

Foto: pravmir.ru, Instagram

Distribuie articolul: