Balmain ne face cunoștință cu noua lui armată de supermodele, însă acestea nu sunt reale. Acest sezon, directorul de creație Oliver Rousteing a optat pentru modele virtuale pentru campania de promovare a noii colecții.

„Oricine și toți sunt bineveniți să se alăture noii armate de modele. Tot ce trebuie să facă, este să impartășească spiritul nostru curajos de aventură, la fel ca modelele noastre virtuale iconice: Margret, Shudu și Zhi. Ele sunt oglinda frumuseții, a stilului rock și a încrederii în sine.” – spune Balmain pe site-ul oficial.

Modelele care seamănă izbitor cu cele reale au fost create de fotograful Cameron-James Wilson, cel care i-a dat viață supermodelului virtual Shudu.

Shudu este primul model digital din lume, ea are pe Instagram peste 140.000 de urmăritori și deja a fost contactată pentru campania de promovare a produselor Fenty Beauty. Shudu a apărut și în editoriale de modă în revistele Cosmopolitan șWomen’s Wear Daily.

 

Oliver Rousteing, directorul creativ Balmain este cunoscut pentru stilul său care împinge limitele și se concentrează să aducă moda franceză în prim plan în raport cu era digitală.

„Avem nevoie de schimbare, trebuie să împingem barierele. Trebuie să ne adresăm noii generații. Trebuie să facem moda relevantă.” – a declarat Oliver într-un interviu pentru New York Times.

De curand, Oliver a creat „My City Of Lights”, lumea sa virtuală prin care le arată oamenilor cum se realizează procesul său de creație. În video-ul de promovare de mai jos, Oliver spune că vrea să ajute și să construiască un pod peste gaura dintre modă și tehnologie. SURSA

Distribuie articolul: