Dintr-un apartament de vânzare, într-o speluncă de droguri. Potrivit realitatea.md, în urma unor măsuri de investigații efectuate de polițiști și procurorii timp de o săptămână, aceștia au stabilit că proprietarul unui apartament din Chișinău, un bărbat de 43 de ani, și-a transformat locuința într-un loc pentru consum de droguri, unde se adunau, cu regularitate mai mulți consumatori de droguri.

La fel, cu antrenarea investigatorilor sub acoperire, de la proprietarul apartamentului, sub controlul Poliției, au fost achiziționate droguri sintetice (sare), ceea ce demonstrează că acesta totodată comercializa droguri

Ca urmare a perchezițiilor în apartamentul suspectului, polițiștii au depistat opt persoane consumatoare de droguri. De asemenea, a fost ridicată masă solidă granulată de diferite culori care se presupune a fi drog sintetic, aparate artizanale destinate pentru consumul de droguri, cântare electronice la scară mică cât și alte obiecte. Proprietarul apartamentului nu este la prima abatere de la lege, având la momentul actual pe rol în instanța de judecată o cauză penală pentru organizarea și întreținerea speluncii.

Dacă va fi demonstrată vinovăția pe două capete de acuzare, acesta riscă închisoare pe un termen de până la 4 ani și, respectiv, pentru înstrăinarea drogurilor de la 7 la 15 ani privațiune de libertate.

Sursa: realitatea.md,

Distribuie articolul: