O mămică din Statele Unite a vrut să facă o glumă pe seama fratelui său mai mic, dar a reușit neintenționat să-și transforme băiețelul de trei ani în star pe Instagram.

Katina Behm a vrut să râdă puțin de fratele său mai mic și de fotografiile în diverse ipostaze pe care acesta le postează pe Instagram. Aristotle Polites, alintat Aris de rude și prieteni, este un model de succes și vlogger. Acesta promovează un stil de viață sănătos și pare foarte mândru de forma sa fizică perfectă. Iar sora sa nu putea rata ocazia de a-l tachina pe seama fotografiilor pe care le publică.

Prin urmare, Katina s-a gândit să-i facă puțină concurență cu ajutorul fiului ei de trei ani, pe nume Augie. Aceasta îl îmbracă pe micuțul model cu haine asemănătoare cu cele ale unchiului și îl pozează în aceleași ipostaze.

Rezultatele sunt extrem de simpatice și amuzante, astfel că Augie a ajuns la rândul său un star pe Instagram, având peste 68.000 de followeri.

Băiețelul se pare că moștenește pasiunea pentru modelling a unchiului său pe care îl imită. Acum Augie își alege singur ținutele. „Îi arăt câteva opțiuni și îl las pe el să decidă”, a declarat mămica pentru inforum.com.

Distribuie articolul: