Un avion Airbus A380, operat de compania Emirates, care a aterizat la Brisbane, în Australia, după decolarea din Dubai a avut un incident șocant. Avionul a zburat timp de 14 ore cu o gaură în  fuzelaj. 

Potrivit The Independent, Compania Emirates spune că incidentul „nu a avut niciun impact asupra fuzelajului, cadrului sau structurii aeronavei”.

La aterizare, se pare că piloţii ar fi contactat Controlul Traficului Aerian şi ar fi spus că ei cred că au o pană la una dintre roţile trenului de aterizare, motiv pentru care au cerut asistenţa serviciilor de urgenţă. Unul dintre pasageri spune, conform sursei citate, că s-a auzit şi un sunet puternic la aproximativ 45 de minute de la decolare. 

„A fost o pocnitură puternică, s-a simţit prin podea. Însoţitorii de zbor au rămas calmi, nu au mai dat mâncare nimănui atunci şi au mers la telefoane, au verificat aripile, motoarele”, a spus pasagerul. 

„Înainte de aterizare, ne-au spus că vom ateriza pe o pistă unde va veni un inginer să inspecteze o posibilă problemă la trenul de aterizare”, a declarat şi un alt pasager.

Sursa: The Independent,

Distribuie articolul: