Exteriorul lor este mereu subiect de discuție pentru presa americană. Mai ales acum, când un artist a demonstrat, în 3 filmulețe, că fețele surorilor Kim, Khloé și Kylie a devenit așa cum le cunoaștem azi, doar după intervenția bisturiului și a injecțiilor.

Kim Kardashian refuză cu vehemență să recunoască un adevăr: a recurs la operații plastice și la implanturi cu botox. Cu toate acestea, la 34 de ani este imposibil să aibă un ten atât de neted, chiar dacă utilizează cele mai scumpe produse cosmetice. Artistul cu pseudonimul Saint Hoax a demonstrat viceversa. Kim a recurs nu o singură dată la efectele „magice” ale injecțiilor. „Poate că ea s-a născut cu adevărat așa…”, ironizează artistul.

Maybe she’s born with it… Maybe it’s a bit more than “contouring” #PumpingUpTheKardashians

A video posted by Saint Hoax (@sainthoax) on

Deși are doar 18 ani, și Kylie Kardashian a recurs la operații estetice și implanturi cu botox. Fața și în special buzele acesteia, arătau cu totul altfel în copilărie și adolescență. Deși declara că nu a apelat nicicând la aceste metode, abia recent Kylie a recunoscut că și-a făcut o operație.

Maybe she’s born with it… Maybe it’s #PumpingUpTheKardashians

A video posted by Saint Hoax (@sainthoax) on

Și sora de 31 de ani a lui Kim Kardashian afișează intervenții plastice, iar filmulețul realizat de Saint Hoax demonstrează și de această dată adevărul.

Maybe she’s born with it… Maybe it’s #PumpingUpTheKardashians

A video posted by Saint Hoax (@sainthoax) on

Video: Instagram/sainthoax