Actorul turc Ozan Güven, pe care-l cunoaștem datorită rolului lui Rüstem Paşa din serialul „Suleyman Magnificul” riscă 13 ani de închisoare! Acesta este acuzat de înfăptuirea actelor de violență domestică, mai multe detalii află mai jos. 

Iubita lui Ozan Güven, Denise Bulutsuz l-a acuzat pe actor de violență domestică. Aceasta susține că pe 13 iulie cei doi s-au certat în timpul unei cine la un restaurant. Acasă, potrivit fetei, Ozan a bătut-o. Denise a apelat deja la poliție, acuzându-l pe Ozan că acesta i-ar fi provocat intenționat vătămare corporală.

Güven neagă acuzațiile iubitei sale. Potrivit acestuia, în restaurant acesta i-ar fi propus să se despartă, ceea ce a supărat-o și înfuriat-o foarte mult pe Denise. El susține că aceasta și-ar fi auto-provocat aceste traume, dorind să se răzbune pe el.

Dacă acuzațiile împotriva actorului se vor dovedi a fi adevărate, acesta va trebui să ispășească ani grei de închisoare. În Turcia, actele de violență în familie a sunt pedepsite cu 13 ani de închisoare.

Sursa: Glamour.ru

*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA