Actorul Alec Baldwin, în vârstă de 62 de ani, urmează să devină tătic pentru a 6-a oară! Soția lui, Hilaria Baldwin care are 36 de ani, este din nou însărcinată. Mai multe detalii, află mai jos.

Soția lui Alec Bladwin este din nou însărcinată, această veste frumoasă a fost făcută chiar de ea pe pagina de Instagram. Femeia a postat un video în care-și lasă la vedere burtica vădit rotunjită.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Before we had many children. Thank you @erouladimitriouphotography

O postare distribuită de Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) pe

„Conectați sunetul. Îl voi lăsa pe micuț să vorbească, pentru că eu nu am cuvinte ca să-mi exprim sentimentele pe care mi le provoacă aceste sunete. Tocmai am aflat că, cu copilul este tot în regulă”, a scris Hilaria alături de video postat.

În mod special Hilaria este foarte emoționată din motiv că, anul trecut aceasta a avut două avorturi. „Sunt complet secată… Nu m-am așteptat deloc la una ca asta atunci când mergeam la USG. Dar doresc să știți: chiar dacă acum noi cu Alec nu suntem în regulă, totul va fi bine. Suntem niște norocoși cu cei 4 copii pe care-i avem, mereu ținem minte asta”, a scris atunci Hilaria.

Vă reamintim că împreună cu Hilaria actorul mai are 4 copii ( Carmen de 6 ani, Rafael de 4 ani, Leonardo de 3 ani și Romeo de un an). La fel, actorul mai are o fată (Ireland de 24 de ani) din relația cu Kim Basinger.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

So sweet…but the ending tho 😂…watch who you mess with, Dada.

O postare distribuită de Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) pe

Alec Baldwin și cei 4 copii pe care-i are împreună cu Hilaria Bladwin

Alec Baldwin și fiica lui Ireland Bladwin

Sursa: Glamour.ru