La 10 zile după ce Dorin Ieșeanu s-a stins din viață, în urma complicațiilor cauzate de COVID-19, soția compozitorului a publicat un video emoționant înregistrat de regretatul artist când se afla internat în spital, înregistrare video pe care a descoperit-o ulterior, în telefonul acestuia. Este vorba despre o piesă, care îi era extrem de dragă muzicianului și care urma să fie lansată alături de un videoclip, însă n-a fost să fie…

Imagini sfâșietoare captate în ultimele zile de viață a regretatului muzician publicate recent de soția acestuia. Dorin Ieșeanu a înregistrat un filmuleț în care cânta o melodie pe care planifica să o lanseze în curând. Imaginile sunt cu atât mai emoționante cu cât, în micile pauze dintre rânduri, artistul respira cu greu, prin masca cu oxigen, dar continua să cânte.

Soția lui Dorin Ieșeanu, interpreta Luciana Spînu, a publicat acest video însoțit de un mesaj sfâșietor.

„Această melodie a fost compusă de Dorin Ieșeanu pe versurile lui Alexandru Cazacu Dor… Vocea a imprimat-o ceva timp în urmă, dar fiind un perfecționist, tot zicea să mai imprime vocea din nou, sa o cânte și mai bine…. Urma să facem și un videoclip la care era gândită ideea… Era foarte bucuros de ceea ce a ieșit, mai cu seamă că eu îi ascultam prima toate creațiile, iar dacă piesa mă ajungea pe mine la suflet, el era sigur că o să placă și altora…

Din păcate nu a mai apucat să vină de la spital după 24 de zile de luptă pentru viață, dar a lăsat această filmare la el în telefon… îi era enorm de dor de casă, de noi toți, îi era frică, la câte a văzut…. nu avea răbdare să iasă de acolo pentru că, spunea el „aici psihologic nu reziști la câte vezi și auzi…”. Numai el știe ce a simțit când a făcut acest filmuleț…”, a dezvăluit soția muzicianului.

„Iubirea mea, dacă ești undeva, de unde ne vezi, ne auzi, trimite-mi semne, mesaje cum să mă ridic de jos….. cum să învățăm să trăim cu lipsa ta? Ce să-i spun lui Stelian când cu ochii în lacrimi îmi zice că vrea tare să te vadă, să te cuprindă??… E atât de mic, dar cu așa mare greutate pe suflețelul lui…. Cum, tati, să trecem peste durerea asta imensă? Tati…”, a încheiat interpreta Luciana Spînu.

În memoria soțului meu, Dorin Ieșeanu – cântec despre părinți…

Compozitorul Dorin Ieșeanu s-a stins din viață din cauza COVID-19. Muzicianul avea doar 33 de ani.

Sursa: Facebook / Luciana Spînu / Youtube