Compozitorul moldovean, Dorin Ieșeanu, în vârstă de 33 de ani, s-a stins din viață din cauza complicațiilor legate de infectarea cu COVID-19. Anunțul despre decesul muzicianului a fost făcut de prietenii și colegii de breaslă, printre care și Costi Burlacu.

„Dimineața de azi a început cu un apel de la Dn doctor care ne-a adus o veste groaznic de tristă care a căzut ca un munte. La vârsta de doar 33 de ani a fost răpus de virus colegul și prietenul nostru.

Un om cuminte, plin de omenie, un familist deosebit, un muzician de excepție care mânuia cu măiestrie o mulțime de instrumente, compozitor, aranjor, sunetist și un mare patriot! A plecat lăsând în urmă o soție iubitoare la fel de talentată și un copilaș care-i seamănă leit.

Dragi prieteni! Vă rugăm din suflet, în aceste momente grele să o ajutăm cu cât putem pe Luciana Spînu – soția lui Dorin Ieseanu care s-a stins astăzi! Fiind o familie de muzicieni, în inactivitate de un an, iar această tragedia a venit subit!”, a scris Costi Burlacu pe pagina sa de Facebook.

Persoanele care pot să ajute familia regretatului artist sunt rugați să facă o donație.

Pe card Moldindconbank 4028 1102 6267 2105 Transfer WebBanking sau alimentare card la orice Bancomat CashIN

Beneficiar cont: Lucia Ieseanu

Pentru transferuri în MDL, USD, EUR.

IBAN: MD09ML000002259A49248141

SWIFT: MOLDMD2X

BC „Moldindconbank”S.A

Sincere condoleanțe familiei și apropiaților artistului. Zbor lin…

Sursa: Facebook / Costi Burlacu