Selena Gomez, în vârstă de 29 de ani, a devenit personajul principal al noului număr Elle, număr dedicat culturii latino-americane. Pe copertă, cântăreața și actrița a apărut într-un look total Chanel în stil rock, completat cu bijuterii Cartier și pantofi Giuseppe Zanotti. Artista a acordat, de asemenea, un interviu publicației, unde a vorbit despre proiectele sale, sănătate și sentimente.

Ultimii ani au fost o provocare pentru Gomez din cauza problemelor de sănătate. Ea a vorbit sincer despre experiențele sale în acest interviu. Așadar, vedeta și-a amintit cum a cerut pentru prima dată ajutor psihologic în 2014, când a fost diagnosticată cu boala lupus. Pe atunci, însă unii internauții spuneau de fapt că artista urma un curs de reabilitare pentru abuz de substanțe interzise.

„Eu nici nu știu ce au gândit ei cu adevărat despre mine: droguri, alcool, petreceri. Primeam sute de mesaje dezgustătoare”, își aminti Selena.

În 2018, Gomez a fost diagnosticată cu tulburare bipolară.

„Când am aflat despre asta, am simțit cum o greutate mi-a căzut de pe umeri. Am putut să respir adânc și să-mi spun Bine, asta explică multe”.

Interpreta a vorbit și despre rețelele sociale. În 2017, ea a încredințat întreținerea conturilor sale unui asistent.

„Nu am Instagram pe telefonul meu, deci nu există nicio ispită. A trebuit brusc să învăț să mă accept pe mine. A fost enervant pentru că obișnuiam să mă holbez ore întregi la viața altora. Eu puteam să răsfoiesc contul cuiva timp de doi ani și apoi să-mi dau seama: „Eu, nici măcar nu cunosc această persoană!”. Acum aflu ce fac prietenii mei într-un mod corect. Când ei au ceva să-mi spună mă sună și îmi spun, dar nu am nevoie să mă uit pe Instagram”.

În timpul pandemiei, când mulți au fost nevoiți să stea doar acasă, Selena a fost încărcată de evenimente: ea filma serialul Hulu: „Only Murders in the Building”.

„Nimeni nu avea voie pe platou. Toți purtau măști, dacă cineva se atingea de un obiect, acela îndată era dezinfectat. În scenele cu săruturi a trebuit să-mi clătesc gura cu un lichid de curățare special, de la șapte până la zece ori pe zi. Mi-am ars gura”, a mărturisit vedeta.

Gomez a reușit, de asemenea, să-și lanseze un show de gătit: „Selena + Chef”, întrucât în perioada carantinei toată lumea gătea acasă această idee i-a părut una interesantă. Cântăreața a mai menționat că acest show a ajutat-o să se conecteze cu fanii. „În acest show eu sunt mai reală că niciodată”.

Și, deși nu se consideră o bucătăreasă iscusită și glumește adesea pe această temă, fanii i-au apreciat sinceritatea: „Cât de minunat este că și tu greșești”.

Gomez a mai remarcat că, caritatea joacă un rol important în viața ei. Ajutarea altor persoane a încurajat-o să-și depășească propriile probleme psihologice.

„Lupusul meu, transplantul de rinichi, chimioterapia, problemele de sănătate mintală, vulnerabilitatea publică – toate acestea, sincer, ar fi trebuit să mă distrugă. De fiecare dată când treceam printr-o asemenea experiență, mă gândeam: „Ce mai este? Cu ce mai trebuie să mă confrunt?”, și atunci mi-am spus: „Îi vei ajuta pe oameni”, și asta este ceea ce m-a ajutat cu adevărat”.

Așadar, atât show-ul ei culinar, cât și brandul ei de produse cosmetice Rare Beauty au scopuri caritabile.

„Tot ceea ce este important pentru mine are un scop caritabil. Dacă nu iese ceva bun din asta pentru alte persoane, eu nu voi continua. Nu am nevoie de bani. Am nevoie de oameni care vor să lupte împreună cu mine”, a conchis Selena.

Sursa: spletnik.ru

Foto: Instagram/ Elle Magazine