Interpretul rus, Iurii Șatunov s-a stins din viață pe data de 22 iunie, în secția de terapie intensivă. Potrivit SHOK, în ziua morții artistul s-a odihnit cu prietenii, iar dimineața ar fi planificat să meargă la pescuit. Nimeni nu s-a așteptat la moartea acestuia. Cu toate acestea pe rețelele de socializare au apărut imagini cu ultimile clipe din viața interpretului. 

Cântărețul avea doar 48 de ani și de mai mult timp se confrunta cu probleme de inimă. Acesta a suferit un atac de cord masiv.

Șatunov a fost operat în urmă cu câțiva ani, iar ulterior trebuia să treacă un curs de reabilitare în străinătate.

Așadar, presa rusă a publicat imagini video surprinse de o cameră de supraveghere care ar surprinde ultimele momente din viața interpretului Iurii Șatunov. Artistului i s-a făcut rău, în timp ce se distra cu prietenii la o bere. Conform sursei, acesta le-a spus că simte un disconfort la inimă.

Prietenii l-au transportat cu mașina la un spital din apropiere, unde a fost diagnosticat cu infarct miocardic. Medicii l-au anesteziat pe muzician și au chemat o ambulanță. El a fost transferat la secția de terapie intensivă la data de 22 iunie. În ciuda tuturor eforturilor medicilor, acesta nu a putut fi salvat.

Presa rusă a publicat și o secvență video cu ultimile minute din viața artistului. Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional.

Sursa: SHOK

Distribuie articolul: