Ultima ediție din acest an a Yardsale vine cu mai multe surprize. Organizatorii au pregătit o alternativă pentru Ziua orașului și promit un mini Oktoberfest, cu producători autohtoni de bere artizanală.

La Yardsale vor fi prezenți tocmai cinci producători de bere:

  • LumenCraft vine cu 4 robinete și o mulțime de gustări pentru bere
  • CraftBaza pregătește o adevărată bombă
  • Albeer își va aduce din Cahul produsul proaspăt, pe care foarte rar îl găsești în capitală
  • Elvis vine cu faimosul său craft
  • Pinta Perfecta aduce bere engleză la un preț special

Deasemenea, vor fi și frigărui la grătar de la bunicul Mino, burgerii Torro și ceva mai tare! Organizatorii au pregătit o colecție de suporturi pentru pahare de la Olga Baiciurina.

 

Punctul culminant al petrecerii va fi Olimpiada Berii: Beerpong, consum la viteză și alte evenimente aproape sportive!

Totodată, la eveniment vor cânta Cibo, Chris Sly, Vitalie Colț, Laura Bodorin, Lera Carter, Katea Libercat, Elena Postovan, Serghei Voloc, Gonzo, la o petrecere de tip KVARTIRNIK.

Așa că, pe 20 octombrie, în curtea Muzeului de Etnografie și Istorie Naturală, fiecare vizitator va putea spune „Te salut, Chișinău!”. Vor fi prezentate colecții dedicate orașului nostru, prelegeri, o retrospectivă a fotografiilor despre Capitală. Îți vei aminti denumirile vechi ale străzilor! Se vor cânta cântece despre Chișinău și se va dansa!

La eveniment se va servi street-food și vei avea ocazia să cumperi haine și decorațiuni pentru casă!

„Сopiii vor participa la master class-uri, le-am pregătit dulciuri și vom avea și pictori pentru desene pe față!”, menționează organizatorii în descrierea evenimentului.

Amatorii selfie-urilor, vor avea o zonă special dedicată lor.

Ultima ediție din acest an a Yardsale va avea loc în 20 octombrie, la Muzeul de Etnografie. Biletele pot fi cumpărate la intrarea în muzeu în ziua evenimentului: 10 lei – pentru intrarea în muzeu și 50 de lei pentru intrare la YARDSALE. Copiii cu vârsta de până la 12 ani, precum și pensionarii intră gratuit!