Acum nu mai sunt în trend sprâncene subțiri și desenate cu creionul, sunt în trend sprâncenele naturale arcuite, dar nu 100% identice. Iar nuanța lor trebuie să fie aproape de nuanța părului. 

10501703_731187880278376_907824602956560710_nStilista Silvia Darii recomandă să nu ne putem limita doar la nuanțele de cafeniu și negru. Pentru a obține un aspect fizic estetic, ar fi bine să ne orientam după nuanța părului și să combinăm nuanțele, astfel încât acestea să fie practic la fel.
Părul negru, presupun sprâncene evident negre sau maro închis spre negru.
Pentru părul suriu (culori reci) ar trebui să ai sprâncene de o culoare blondă gri.
Roșcatele naturale de regulă poartă sprâncene de un blond închis. Dacă ți-ai vopsit părul roșcat, ar fi bine să ai sprâncenele  de culoare roșie amestecată cu maro.  
Pentru posesoarele părului brunet, sprâncenele ar trebui să fie de un cafeniu închis sau deschis, în funcție de nuanța părului. 
Părul blond închis trebuie combinat cu sprâncene de un cafeniu deschis spre bej. 
Cea mai importanta regulă de care trebuie să tinem cont e că nuanța sprâncenelor trebuie să fie aproximativ în nuanța părului sau cu un ton mai deschis. Excepție fac blondele care pot să își contureze spâncenele cu un ton mai închis ca să-și contureze expresia feței și să evite impresia că lipsesc sprâncenele.

Distribuie articolul: