Astăzi vă araătăm care sunt cele cinci tendințe din aceatsă toamnă în materie de de rochi de mireasă, pentru a vă ajuta să alegeți o ținută perfectă pentru una dintre cele mai importante zile din viață. 

Alegerea unei rochii de mireasă este cea mai plăcută și responsabilă parte a pregătirii pentru sărbătoare. Astăzi vă dezvăluim care sunt principalele tendințe din aceatsă toamnă și vă spunem de ce trebuie să uitați de modelele „sirena” și „prințesă”.

Feminitatea altfel

Laconicismul și minimalismul este una dintre cele mai vizibile tendințe. Ca o alternativă la rochiile luxuriante și nu întotdeauna confortabile, cu decor abundent, designerii oferă costume sau salopete. Ținutele laconice și, în același timp, sexy pot fi găsite la brandurile Amsale, Victor & Rolf – astfel de modele sunt autosuficiente și nu necesită accesorii suplimentare.

O altă manifestare a minimalismului – rochii tip lenjerie, care s-au mutat din stilul de stradă la ținuta festivă. Sunt versatile, evidențiază frumusețea naturală a unei femei și adaugă aristocrație oricărui look. Brandurile au interpretat acest model în diferite moduri – de exemplu, designerii Edem Couture s-au inspirat din epoca victoriană și au lansat colecția Renaștere cu cămăși în stilul începutului secolului XX. Modelele laconice pot fi găsite la marca Galvan. Aceste rochii, combinate cu o geacă voluminoasă, sunt ideale pentru o mireasă modernă.

Flora și fauna

Dacă minimalismul nu este despre nunta ta, aruncă o privire la modelele cu flori voluminoase – cel mai actual decor al rochiilor. Indiferent de stilul ceremoniei, fiecare mireasă vrea să arate feminină. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că motivele florale au fost în tendință mai multe sezoane la rând. Pot fi variații suprarealiste, precum Viktor & Rolf, și mai feminine, cum sunt rochiile cu bujor de Monique Lhuillier.

Mânecile bufante

Datorită lui Meghan Markle și ținutei sale emblematice, rochia Givenchy, toate miresele au devenit obsedate de mâneci lungi. În această toamnă, acestea sunt înlocuite cu rochii cu mâneci voluminoase: „episcop” cu referire la veșmintele bisericii ale episcopilor, felinarelor și alte opțiuni hipertrofiate. Astfel de modele sunt cel mai eficient mod de a sublinia fragilitatea și feminitatea miresei.

Albul nu e limita

Nude, albastru, verde deschis – în toamna anului 2020, o rochie de mireasă nu trebuie să fie neapărat albă. Așadar, Zuhair Murad a creat o întreagă colecție de rochii luxuriante, feminine de culoarea nisipului, care au fost filmate pe fundalul câmpurilor de orz. Aruncați o privire mai atentă la modelele în verde pal sau albastru pal, un alt hit al modei pentru mirese în acest sezon al toamnei. Ținute spectaculoase pot fi găsite la Monique Lhuillier și Oscar de la Renta.

Mesajele puternice

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) pe

În afară de motivele florale, o altă tendință sunt mesajele. Dacă pe podium am văzut afirmații zgomotoase în sprijinul feminismului, precum au făcut Dior, sau afirmații ironice și sarcastice, ca în colecția de instagram a brandului Victor & Rolf (Nu sunt timidă, pur și simplu nu-mi place de tine), atunci în moda rochiilor de mireasă totul este cât se poate de tradiţional. Acestea sunt fie jurăminte, cum a fost pe rochia Off-White a lui Hailey Bieber, fie mărturisiri romantice. De exemplu, la Vera Wang, colecția se bazează pe modele cu imprimeuri Love and Forever. Acesta este cazul când doriți să strigați despre dragoste.

Sursa: Glamour.ru

*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

Susține-ne și pe Patreon