Fiecare femeie își dorește să fie îmbrăcată în trend, iar pentru asta trebuie să țină cont de ultimele tendințe. Ea.md vă sare în ajutor și vă prezintă ce blugi se poartă în sezonul de primavară-vară 2020. Uităm de blugii skinny și cautăm o alternativă care o să vă creeze un look demn de o adevărată fashionistă.

Blugii evazați – se întorc în fața scenii din moda anilor 70. Activiștii de modă și vedetele deja au în gardeorba lor blugii evazați pe care îi combină cu bluze transparente, cardigane cu imprimeuri complexe și pantofi originali.

Blugii cu backfolduri – backfoldurile pe blugi în sezonul viitor vor deveni mai largi – de la 10 la 30 cm, cu cât este mai mare cu atât este mai la modă. Acești blugi deja sunt pe placul multor fashioniste. Poți combina acești blugi cu o maletă, un cardigan voluminos și o poșetă mică.

Blugii Palazzo – acești blugii largi îți vor aduce aminte de stilul hippie. Îți propunem să completezi ținuta cu un sacou cu imprimeu floral și un tricou cu pete de aerosoli sau cu o maletă, pantofi stiletto și o pălărie.

Blugii tăiați drept – sunt astăzi cel mai versatil model. Acest model de blugi au devenit o alternativă la blugii tradiționali skinny. Acești blugi pot fi combinați cu ceea ce doriți, se potrivesc cu orice.

Blugii albi – acești blugi se potrivesc perfect pentru sezonul cald. Creează un efect spectaculos la orice ținută și fii sigură că oricine va atrage atenția la look-ul tău.

Blugii safety – sunt în categoria celor mai sofisticați blugi voluminoși. Acest model fac șoldurile mai feminine și creează un accent pe talie. Puteți să purtați acești blugi cu un sacou și pantofi sau cu un hanorac sau o maletă.

Blugii boot cut – acești blugi pot fi completați cu o pereche de pantofi și un sacou cu o centură, astfel la sigur veți arata ca o adevărată fashonistă.

Blugi cu tăieturi în lateral – acești blugi îi poți purta cu orice, ai libertatea de alege ceea ce îți dorești, pantofi, ghete, botine, lasă imaginația ta să decidă.

Sursa foto: instagram.com 

Autor: Micaela Nemîchin, stagiară 

Distribuie articolul: