Stephenie Meyer, autoarea „Twilight”, va lansa în luna august un nou roman din aceeași serie, potrivit The Hollywood Reporter. Momentan, vorbim doar despre o carte, dar o ecranizare nu este exclusă.

În urmă cu aproximativ un deceniu, seria „Twilight” (n.r. Amurg) a cutremurat cinematografele din întreaga lume, mai ales printre adolescenți. Primul film cu Kristen Stewart și Robert Pattinson în rolurile principale a fost lansat în 2008, pelicula care i-a transformat pe cei doi în vedete globale. The Twilight Saga a continuat în 2009 cu New Moon, Eclipse în 2010 și Breaking Dawn Part 1 în 2011, respectiv în 2012 cu Part 2.

Intitulat „Midnight Sun”, romanul urmează să apară după 15 ani de la lansarea primei cărți

Mai mult, potrivit anunțului făcut la emisiunea  „Good Morning America”, romanul  ar trebui să ajungă pe rafturile librăriilor, începând cu 4 august. Totodată, autoarea a făcut publică fanilor și coperta noii cărți.

Povestea lui Meyer va fi spusă acum din punctul de vedere al lui Edward Cullen, vampirul care se îndrăgosteşte de o muritoare, Bella Swan. În timp ce cărțile de acum, mai bine de un deceniu ne prezentau perspectiva personajului feminin. De asemenea, autoarea a promis că în noul roman, cititorii vor afla mai multe detalii despre viața lui Edward, inclusiv și a familiei lui.

Iniţial, romanul trebuia să fie lansat în 2008, însă Meyer a anulat publicarea lui după ce o copie a manuscrisului a început să circule pe internet. Autoarea a publicat atunci în varianta online o parte dintr-o versiune a cărţii, însă niciodată întreaga poveste.

Cele patru romane apărute până în prezent în seria „Twilight” au fost vândute la nivel mondial în peste 100 de milioane de exemplare. După succesul înregistrat cu această serie, Meyer a scris „The Host” (2008), adaptat pentru marile ecrane în 2013, cu Saoirse Ronan în distribuţie, şi „The Chemist” (2016).

Autor: Roxana Onici, stagiară

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: