O nouă melodie dedicată Republicii Moldova, frumuseții naturii țării noastre și bunătății oamenilor care trăiesc aici. Pe versurile jurnalistului și actorului Andrei Porubin, piesa „Leagănul Dorului Meu”, interpretată de trio DoReDoS aduce în noul videoclip imagini pitorești din țara noastră, care își taie respirația prin frumusețea lor. Vă îndemnăm să le admirați și voi. Iată mai multe detalii despre piesă și clip.

„O Țară mai frumoasă nu există pe lume. Dealuri line și râuri cu ape cristaline, mănăstiri și biserici sunt motive de mândrie. Locul în care ne simțim cel mai bine!”, au notat în dreptul piesei lansate acum o zi, cei de la DoReDoS, inspirați de natura țării lor de origine.

Musică: Sergiu Mita and Eugeniu Andrianov
Versuri: Andrei Porubin
Make up: Alisa Cheliadnik
Hairstyle: Atmosphere beauty salon
Costume designer: Yana Pozitivi

„Aceste meleaguri sunt atât de frumoase încât poți picta tablouri, scrie poezie, compune melodii din ele. Puteți cânta la nesfârșit despre frumusețea acestei țări. Trebuie doar să fii atent la această frumusețe din jur! Acest cântec a fost scris cu inspirație din ceea ce am văzut în jur, din cele mai pure adâncimi ale sufletului. Vrem cu adevărat să ne auziți sufletul în acest cântec și să ne simțiți dragostea pentru această natură”, mai spun cei din Trupa DoReDoS.

Cei de la DoReDoS au demonstrat dragostea pentru țară și în cadrul participării lor la Eurovision 2019. Aceștia au purtat ținute în culorile tricolorului și au folosit proiecții ale simbolurilor naționale în piesele lor și alte prestații scenice.