Trupa Cuibul vine cu o lansare frumoasă de videoclip pentru piesa „Așa și așa”, melodie despre o dragoste „zgâriată” și „prăfuită” de cotidian. Imaginile din producție transmit întocmai starea piesei, prin scene în stilul anilor ‘50-’60 al Chișinăului sovietic. 

 

Videoclipului „Așa și așa” a fost regizat de celebrul regizor de film Igor Cobileanski. Astfel că produsul final nu poate fi altfel decât impecabil și original.

Filmările au avut loc încă în luna iunie 2015, într-o clădire istorică de pe strada Eminescu. Pentru scenografia videoclipului, fiecare cameră din clădire a fost complet decorată: s-au vopsit pereți, s-au lipit tapete, s-a instalat mobiler, perdele și bibelouri. Toate – pentru a recrea atmosfera anilor ‘50-’60.

12083711_10208214288257672_1629691684_n
Alte curiozități despre videoclipul „Așa și așa”:

Filmările au durat o zi și au implicat:
• peste 20 de actori
• 50 de rochii din garderobele bunicilor din Chișinău (pentru toate personajele)
• sute de obiecte de anticariat adunate din tot orașul
• o mașină Volga Gaz 21 din anul 1957 (primul model de Volga)
Videoclipul “Așa și așa” este lansat totodată și pe posturile TV din România și pe accountul oficial al casei de discuri Media Pro Music (Romania).

Povestea clipului:
Un băiețel își caută amica pierdută (rol jucat de fiica lui Igor Cobileanski, Ana Maria) printr-un cămin sovietic. În drumul său prin coridoare, observă doar cupluri care se ceartă.
Pentru a-i împăca, le distribuie tuturor câte un bilet la concertul Cuibul, care are loc în curtea blocului.
În timpul concertului, toate cuplurile uită despre micile loc conflicte și se bucură de muzică și dispoziție bună.Distribuie articolul: