Băieții din trupa AKORD par a fi cei mai harnici artiști din showbiz-ul autohton. La puțin peste un an, de la relansarea AKORD-ului, Igor Sîrbu și Eduard Malareu au reușit să ofere publicului peste 10 producții audio și 5 videoclipuri, majoritatea pieselor, la moment, fiind hituri pe radio, cu milioane de vizionări în rețelele sociale.

Mai nou, băieții au lansat și un show propriu, pe instagramul lor – «Tete-a-Tete» by AKORD. Despre aceasta, membrii trupei au anunțat într-un interviu oferit recent pentru Radio Cluj, România.

„Este un simplu live, fără mari pretenții, în cadrul căruia punem 10 întrebări invitatelor noastre, atât. Dar, atenție, că, întrebările care nu sunt pe placul invitatelor, pot fi pasate de la una la alta, ca la fotbal sau readresate nouă, aici apare marea intrigă. E un gen de interactivitate pe online, între noi și publicul nostru, inspirația venindu-ne după ce am filmat clipul «Te aștept în seara de crăciun», unde am invitat mai mulți artiști și influenceri autohtoni”, a declarat Igor Sîrbu în ajunul primei ediții a show-ului «Tete-a-Tete» by AKORD.

„Implicarea noastră în rețeaua instagram are un scop nobil, de a plasa conținut comercial la prima vedere, dar neapărat de calitate, care ar fi capabil să unească generațiile cu ajutorul muzicii. Noi credem că, muzica poate ajuta orice om să ajungă la succesul său, indiferent dacă o profesează sau o abordează ca un hobby. Anume cu astfel de invitate, noi vorbim în live-ul nostru: ori cu cele care fac muzică pe scena profesionistă ori cu cele care profesează altceva, dar sunt atașate mult de muzică”, a menționat Eduard Malareu, în cadrul aceluiași interviu.

Primele ediții ale live-ului, le-au avut ca invitate pe Nicoleta Nucă, Catarina Sandu și Vlada Boțan. Publicul a fost martor ocular atât la momentele serioase cât și la numeroase faze haioase.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐀𝐊𝐎𝐑𝐃 (@trupa.akord)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐀𝐊𝐎𝐑𝐃 (@trupa.akord)

Urmărește live-urile și spune ce părere ai.

Distribuie articolul: