Trupa Akord a fost foarte harnică pe parcursul acestei pandemii. Băieții au lansat astăzi o nouă melodie plină de mister. Igor și Eduard cântă despre o prizonieră și nu vor să divulge cui îi aparține vocea feminină de pe melodie. 

„Luând în prizonierat o fată frumoasă cu voce deosebită, sensibilă și puternică în același timp, am presupus că interpreta misterioasă va reuși să fugă de la noi, dar nu se știe, posibil și să rămână pentru a realiza un duet oficial”, a declarat Eduard Malareu.

Nu ne rămâne decât să ghicim sau să așteptăm când prizoniera va dori să își divulge indentitatea. Trebuie să menționăm că aceasta este a 5-a piesă produsă de trupă în acest an.

„Sigur că trăim nu cel mai fericit an muzical din viața noastră, 2020 fiind un an de pandemie, cu griji și pierderi, dar, oricum, nu trebuie să lăsăm mâinile în jos. Este important să gândim pozitiv, să credem și să nu cădem în prizonieratul deznădejdei. În calitatea noastră de artiști unicul prizonierat care am putea să-l acceptăm ar fi – cel al muzicii”, a spus Igor Sîrbu.

Melodia a fost lansată acum câteva ore pe youtube și are deja mii de vizualizări. Ție cum ți se pare duetul?

Distribuie articolul: