Este, probabil, cel mai cunoscut model de la noi și se poate lăuda cu o podoabă capilară de invidiat. Proaspăta mămică a decis că a venit timpul pentru o schimbare de look.

Xenia Deli se poate lăuda cu un păr care indiferent cum îl poartă, arată mereu fabulos. Modelul a decis să-și facă o schimbare și, și-a vopsit podoaba capilară. Aceasta a ales o culoare apropiată celei cu care ne-am obișnuit, optând pentru o nuanță a părului cu câteva tonuri mai închise.

Proaspăt ieșită din salonul de frumusețe și extrem de mulțumită de rezultat, moldoveanca le-a împărtășit fanilor o poză cu noul său look.

„Ador noua mea nuanță de păr. Poți obține același lucru, în doi pași: 1. vopsire (nepermanentă) și 2. micro hidratare”, a dezvăluit aceasta.

Deși Xenia a optat pentru o culoare naturală a părului, nu toți fanii ei au rămas încântați. Unii i-au sugerat să revină la nuanța precedentă, pentru că, după părerea lor, actuala o îmbătrânește. Cum credeți, ce culoare o prinde mai bine?

Împărtășiți-ne și nouă ce tratamente preferați pentru a avea un păr sănătos și pentru ce nuanțe optați în această toamnă?

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Xenia Deli, în vizită la pediatru cu micuța sa. Un control de rutină sau e timpul vaccinării? (Foto)

Distribuie articolul: