Compania Gravena, specializată în obiecte sanitare pentru casă și oficii, este premiată pentru notorietate. Brandul a primit trofeul Notorium Trademark Awards 2020 la categoria Instalații sanitare. Ce semnifică acest trofeu pentru companie și ce și-a propus Gravena pentru anul ce vine.

„Este confirmarea și recunoștința clienților pentru efortul și munca asiduă pe care o depune Gravena în vederea de a le oferi soluții pentru sălile lor de baie indiferent de cerințe, mărimi și buget”, a declarat Alexandru Putregai, administrator GRAVENA.

Și în 2020, Gravena nu a dezamăgit furnizorii și clienții la capitolul cooperare și deschidere. Brandul a deschis puncte noi de comerț, în cooperare cu partenerii și cu alte magazine specializate.

„În pandemia în care ne-am pomenit, am știut să fim răbdători, să așteptăm să ne vină marfa la timp, să facem plățile, să negociem, să găsim produse noi, să oferim diversitate produselor noastre, să consolidăm echipa, să știm să trecem peste griji, pentru insuficiențe financiare, peste anumite momente în care noi credeam că până aici am mers, am știut să trecem peste. Dimpotrivă, am deschis puncte noi, showroom-uri, în parteneriat cu furnizori locali, cu alți administratori de business și, cel mai important, pentru noi am știut să depășim limita financiară sub care nu ne putem afla”, a mai declarat Alexandru Putregai, administrator GRAVENA.

2021 va însemna pentru GRAVENA:

  • branduri noi
  • diversificarea produselor
  • creșterea rețelei de distribuitori naționali
  • showroomuri noi cu produse medii și premium

Trofeul Notorium Trademark Awards 2020 este primul în palmares pentru Gravena. Brandul mai deține premiul „Marca Anului” 2013, medalia de bronz, acordată de Camera de Comerț și Industrie a RM.

P