După alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump, care pare să-și fi pierdut șansele pentru un al doilea mandat, a evitat să apară în public preferând să se concentreze asupra proceselor de judecată. Totuși, recent, încă actualul președinte al SUA a făcut o excepție și și-a făcut apariția în public alături de soția lui cu ocazia Zilei Veteranilor.

Ieri, SUA a marcat o săbătoare importantă – Ziua Veteranilor, cu această ocazie Donald și Melania Trump au realizat prima lor ieșire în public, după alegerile prezidențiale. Cei doi au participat în cadrul unei ceremonii oficiale la Cimitirul Național Arlington.

Președintele nu a avut niciun discurs, ci a stat doar tăcut la memorial în timp ce cânta imnul. E de menționat că atât Donald, cât și soția lui au încălcat regulile și au apărut la ceremonie fără măști de protecție, deși cimitirul a emis o declarație conform căreia vizitatorii trebuie să folosească echipamente de protecție pe teritoriul său.

Joe Biden, în schimb, a avut o abordare ceva mai serioasă. Acesta împreună cu soția sa, Jill Biden, au participat și la o ceremonie dedicată Zilei Veteranilor și a vizitat un cimitir din Philadelphia, Pennsylvania, purtând câte două măști simultan.

Amintim că rezultatele oficiale ale alegerilor prezidențiale din SUA, desfășurate la 3 noiembrie, încă nu au fost anunțate, cu toate acestea mass media l-a recunoscut deja pe Joe Biden drept învingător.

Sursa: Spletnik.ru