Tricourile personalizate sunt tot mai apreciate, iar asta datorită designului spectaculos pe care îl au. Există o serie de factori, în funcție de care putem alege modelul tricoului. Pentru te ajuta să alegi mai ușor, ți-am pregătit câteva informații de care să ții cont pentru a alege un design potrivit pentru tine. Vei vedea faptul că poți opta pentru un imprimeu special, indiferent de ocazie!

În funcție de material

Nu putem să uităm de material! Tricourile vor fi spălate des și ar trebui păstrate cât mai mult timp posibil, deci este de preferat să investești în calitate. Bumbacul este cel recomandat de noi, acesta oferind rezistență optimă, dar și un confort sporit celui care poartă tricouri personalizate. Materialele hainelor pe care le purtăm trebuie să fie unele confortabile, ușor de purtat. De asemenea, o țesătură precum bumbacul se va curăța frumos, fără să se decoloreze odată cu trecerea timpului, indiferent de numărul de spălări.

În funcție de ocazie

Fie iarnă sau vară, aniversări și evenimente speciale vei avea mereu. Atunci când alegi un model de tricou personalizat, ține cont de ocazia în care îl vei purta. Astfel, pentru petrecerea burlăcițelor/burlacilor, de exemplu, nu poți alege același design ca pentru aniversarea de 1 an a copilului. Evident, ținând cont de eveniment, vei avea textee diferite. Culorile nu au o mare importanță, aceeași nuanță poate fi și pentru un tricou pentru ziua soacrei sau petrecerea de Crăciun a firmei.

Tricouri personalizate

În funcție de personalitate

Ești o fire spontană, plină de energie sau din contră, preferi serile liniștite, vizionând un film acasă? Personalitatea și felul tău de a fi pot influența decizia alegerii unui design al tricoului. Dacă glumele sunt prietenele tale, poți opta pentru tricouri amuzante. Aceste modele nu au dat greș niciodată, ba chiar au fost îndrăgite și de către cei care nu voiau inițial un astfel de model.

Se spune faptul că nuanțele ne influențează starea de spirit. Considerăm și noi acest lucru, motiv pentru care îți sugerăm să alegi un design care te caraterizează. De asemenea, culorile închise pot oferi un vibe relaxat, în timp ce cele deschise, conduc la o stare veselă, de energie.

Care sunt preferințele tale?

Preferi un design simplu sau unul ceva mai complex? Ai anumite nuanțe pe care le preferi? Acestea sunt 2 întrebări la care să răspunzi. Un tricou personalizat ar trebui să fie perfect pentru fiecare ocazie. Pentru evenimentele de vară sau de primăvară, poți alege un model cu imprimeu vesel, în culori puternice, ce nu vor trece neobservate.

Dacă la restul obiectelor vestimentare ai nuanțe reci, închise, ai 2 variante. Fie mergi pe aceeași zonă, fie treci la polul opusꓽ culori calde, aprinse. Nu este rău ca din când în când să ieși puțin din tipare, alegând un tricou cu o personalizare haioasă.

Ce aleg dacă vreau tricouri pentru angajați? 

Putem alege ca toți angajații noștri să poarte exact același tricou sau să stabilim culori diferite în funcție de departamente. În orice caz, ceea ce este convenabil este că toate tricourile vor urma aceeași linie estetică, ceea ce va permite crearea unei singure imagini corporative. O echipă bine integrată va ajuta firma să obțină o productivitate maximă.

Citind sfaturile noastre, vei reuși să alegi cel mai potrivit design pentru tricourile tale personalizate. Ține cont de preferințele pe care le ai, materialul din care sunt confecționate și nu în ultimul rând, bugetul este care te poate condiționa. Însă, avem vești bune! Poți avea calitate și la prețuri accesibile. În general, un tricou personalizat nu costă mult, putând fi achiziționat de către cei cu diferite tipuri de buget.

Distribuie articolul: