Ești geloasă și nu îți imaginezi cum ar fi să îți împarți partenerul cu o altă femeie? Iată ce trei femei din America împart acelați bărbat și par să se înțeleagă foarte bine. 

Joe Darger și cele trei soții ale sale, Alina, Vicki și Valerie, trăiesc împreună sub același acoperiș, în casa lor din Utah, America, și își împart responsabilitățile într-un mod egal, fiind foarte mândri de familia lor numeroasă.

Joe și cele trei soții ale sale au trăit ca poligami ani de zile în secret, însă într-un final au decis să se afișeze public, după ce notoriul lider mormon FLDS (n.r. Fundamentalist Church of Jesus of Latter-Day Saints), Warren Jeffs, a fost arestat.

Cei patru sunt foarte vocali și transparenți în privința modului lor de viață, bifează apariții televizate, și au publicat chiar și o carte: “Love Times Three: Our True Story of a Polygamous Marriage”.

Povestea lor de dragoste a inspirat parțial și serialul „Big Love”, produs de HBO.

Cuplul practică „plural marriage” sau poligamia, precum principiul este descris în grupurile de mormoni fundamentaliști. Ei se consideră independenți de orice sectă, spre deosebire de alte familii poligame.

Bărbatul nu și-a cucerit cele trei soții, pe modelul altor bărbați poligami. Pe vremea când erau la liceu, verișoarele Alina și Vicki s-au îndrăgostit amândouă de Joe și s-au hotărât să îl curteze împreună.

„M-am uitat la Vicki și i-am spus ceva de genul: Hei, este prietena mea și o iubesc. Amândouă suntem deschise și el este un tip foarte bun – să vedem dacă putem face acest lucru să funcționeze”, a declarat Alina, la ABC News.

Relația lor a fost oficializată cu o nuntă dublă, în anul 1990. Zece ani mai târziu, povestea a luat o întorsătură și mai interesantă, atunci când Joe s-a căsătorit cu sora geamănă a lui Vicki, Valerie, după ce ea a divorțat de primul său soț.

În prezent, familia Darger are 25 de copii și 17 nepoți. Cei patru nu au probleme în ceea ce privește activitățile conjugale – trăiesc împreună sub același acoperiș și împart o singură bucătărie. Bineînțeles, fiecare soție are propriul dormitor matrimonial și câte o zonă privată în casă.

Sursa: Eva.ro

Distribuie articolul: