Ne-am obișnuit să le vedem la TV sau în poze și cu siguranță avem o imagine creată în cap despre ele. Ei bine, aparițiile lor recente ne-au confirmat încă o dată că ele pot fi speciale, pot arăta bine și pot să eclipseze pe oricine, fără să vrea. Nu v-ați imaginat să le vedeți vreodată în același material: Julia Roberts, Pamela Anderson și… Simona Halep.

S-a zvonit în ultima vreme că Pamela Anderson a pus punct relației cu fotbalistul Adil Rami (32) după ce acesta ar fi vrut să inițieze conversații referitoare la un mariaj între ei. Totuși, zvonurile au fost spulberate chiar de către fotbalist, printr-o postare în social media. Acum, fostul star Baywatch și-a apărut apariția, singură, pe covorul roșu la un eveniment din Paris. Îmbrăcată într-o rochie mulată, care-i punea în evidență silueta incredibilă, Pamela a făcut senzație la eveniment. Toți au admirat cât de bine arată chiar și la cei 51 de ani fostul iepuraș Playboy.

Zilele trecute, Julia Roberts s-a prezentat pe covorul roșu la Toronto Film Festival, pentru a-și promova cea mai recentă peliculă. Toți au fost cu ochii ațintiți asupra ei cu această ocazie, căci Julia arată mai bine ca niciodată. Actrița a topit multe kilograme și a ajuns acum la silueta pe care o afișa în „Pretty Woman”. Julia a îmbrăcat cu această ocazie o rochie neagră, lungă, care prezenta niște decupaje extrem de îndrăznețe. Nu-i așa că a fost o adevărată apariție?

Mai feminină, mai sexy, cu un simț fashion rafinat. Aceasta este tenismena noastră, atunci când renunță la echipamentul sportiv. Fanii tenismencei române Simona Halep au avut ocazia recent să o descopere altfel pe Nr.1 al sportului românesc pe moment. Simona Halep își explorează latura feminină în ţinute moderne, rochii scurte, tip cămaşă sau cu guler spaniol, în culori tari sau cu imprimeuri înflorate ori animal print, care îi pun în valoare silueta şi picioarele foarte fit. De asemenea, coafura cu bucle lejere o avantajează şi îi dă o dulceaţă aparte.