Despre întâlnirea mai multor interpreți autohtoni cu șeful statului s-a discutat și se discută în continuare. Aceștia au participat la realizarea mai multor melodii, parte din campania „Iubesc Moldova”. Victoria Lungu însă, nu a fost invitată la eveniment și ulterior, a realizat un live pe rețelele sociale, prin care și-a destăinuit toate doleanțele și părerea față de cum au procedat colegii de breaslă. Apele însă nu s-au calmat, ci din contra, au provocat consecințe noi. 

După ce Victoria Lungu a acuzat interpreții, aceștia au venit și cu o reacție. Vorbim despre Nelly Ciobanu, Dianna Rotaru și Lenuța Gheorghiță. Deci, după ce toate patru interprete au lansat piesa „Salvatori ai omenirii”, care a fost publicată pe contul de YouTube al Victoriei, celelalte trei solicită ca melodia să fie ștearsă.

Motivul ar fi că acest cont este monetizat, iar în descrierea videoului, celelalte părți care au participat la lansarea piesei, nu au fost menționate. Cele trei interprete susțin că Victoria Lungu și-ar face vizualizări, respectiv bani, din contul vocilor și imaginilor lor.

Acum, Nelly Ciobanu, Dianna Rotaru și Lenuța Gheorghiță au înaintat o cerere prin care își exprimă dezacordul pentru publicarea video-ului pe contul personal al Victoriei și solicită drepturi de autor asupra piesei. În cazul neîndeplinirii condițiilor, artistele urmează să se adreseze în instanța de judecată pentru a rezolva problema.

„Citiți, dragii mei, și vedeți cine sunt Salvatorii Națiunii. Eu nu aduc informații eronate. O zi frumoasă tuturor, o să fiu atentă promit”, a menționat Victoria Lungu pe pagina sa de Facebook, anexând și fotografia cu cererea trimisă de către interprete.

Una dintre cele trei interprete, Lenuța Gheorghiță, a menționat pe pagina sa de Facebook că are intenția de a face un live, unde dorește să menționeze multe detalii și dovezi, contra Victoriei Lungu.

Cu ce se va finaliza disputa urmează să vedem. Cert este că melodia dedicată medicilor-eroi care luptă zi de zi împotriva Covid-19 în Republica Moldova, cel mai probabil va fi compromisă.

Încercând să căutăm piesa pe YouTube, nu am depistat-o pe niciun canal. Probabil că totuși aceasta a fost înlăturată de pe canal.

Vezi și: Patru artiste de la noi aduc un tribut medicilor din linia întâi. Vezi clipul piesei „Salvatori ai Omenirii”