Salonul „Daria Room” are grijă de menținerea frumuseții femeilor și le propune o gamă largă de proceduri cosmetologice care întârzie procesul de îmbătrânire a pielii. Una dintre cele mai revoluționare tehnologii este Plasma Pen, iar efectele pe care le are asupra pielii sunt miraculoase. 

Tratarea inestetismelor pielii cu ajutorul terapiilor ce presupun riscuri minime și timp scăzut de recuperare câștigă teren în fața intervențiilor chirurgicale. Plasma Pen este una dintre cele mai revoluționare tehnologii. Aceasta foloseste plasma, ca cea de a patra stare de agregare a materiei, alături de stările solid, lichid, gazos. Cele mai cunoscute beneficii ale dispozitivului Plasma Pen sunt rejuvenarea și îndepărtarea diverselor leziuni benigne și a defectelor de pigmentare de la nivelul tegumentului.

Indicațiile tratamentului cu Plasma Pen

Efectele post-tratament cu Plasma Pen

După tratament, se vor forma cruste foarte mici și fine în locurile unde plasma a afectat tegumentul. Ele cad în aproximativ 7 zile. Este imperativ să nu fie îndepărtate forțat. Dacă s-au tratat pleoapele, în primele zile acestea vor fi roșii și umflate, cu atât mai mult cu cat s-a lucrat la intensitate mai mare. După căderea crustelor, tegumentul nou va fi mai mic ca suprafață, ducând la efectele vizate în funcție de necesități, ridicarea pleoapei, lifting facial, întinderea ridurilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daria Room (@dariaroom) on

În plus, plasma stimulează proliferarea celulară și sinteza de colagen, astfel încât efectele pozitive se vor accentua în următoarele săptămâni pâna la 3 luni. În general, în ceea ce privește tratamentele de regenerare, sunt necesare 2-3 ședințe la interval de 6 săptămâni. Efectele sunt de durată, cel puțin 3 ani.