Ieri, 9 august, pe străzile din Capitală înghițite de apă, a fost găsit un bărbat cu fața în băltoacă. Acesta se afla pe strada Dumitru Rîșcanu, din sectorul Rîșcani al capitalei și a fost electrocutat de firile electrice doborâte de furtună, scrie Ungureanu 112. La scurt timp bărbatul de 43 de ani a decedat. 

Citește și: Mai mulți copaci din Capitală s-au prăbușit peste automobile, blocurile au fost inundate, iar străzile înghițite cu apă  (Foto/Video) 

Potrivit sursei citate, la fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru a stabili toate circumstanțele. Apelul la 112 a fost dat de un echipaj al Asistenței Medicale de Urgență care a comunicat că bărbatul se află peste două fire electrice.

Astfel, au fost solicitate serviciile specializate. 

Identitatea victimei a fost stabilită. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani care pleca spre casă atunci când a călcat în apă unde erau căzute două fire de electricitate, fiind electrocutat.

Medicul legist a examinat cadavrul și nu a depistat semne de moarte violentă. Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită după efectuarea expertizei. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă.

Citește și: FOTO Curățenie în capitală după furtuna de aseară. Ion Ceban: „Sunt și decese, din păcate”

Distribuie articolul: